Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Thus: shoppen bij Mister Bean

Hoera, 11 oktober bestond Mister Bean 4 jaar, wie had dat ooit gedacht! Voor ons is het in een sneltreinvaart voorbij gegaan. We hebben een stevige positie gekregen in Kessel-Lo, al zeggen we het zelf. Je vindt je weg vlot naar onze bagels, koffies, sapjes, smoothies en desserts. Bedankt daarvoor! Zonder jullie… enfin, je begrijpt waar we naartoe willen. Naar de volgende 4 jaar natuurlijk.

46387076_1114624538696615_671902639381807104_n.jpg

In september namen we enthousiast deel aan de Belgische kampioenschappen Aeropress. We strandden in de kwartfinale en konden rekenen op heel wat fans. Lees er alles over bij de organisator van de wedstrijd.

En we hebben nog leuk nieuws: vanaf 19 november is Thus gevestigd in Mister Bean, een winkel met houten gebruiksvoorwerpen, sieraden en speciale cadeautjes. Kom zeker eens kijken met de feestdagen in het vooruitzicht!

Jammer om weg te gooien

Misschien heb je er al van gehoord, misschien is het nieuws: Too good too go is neergestreken in België. Dankzij dit initiatief koop je voortaan desserts die anders zouden worden weggegooid voor een zacht prijsje. Het werkt doodsimpel: via de app kijk je welke restaurants in jouw buurt iets te koop aanbieden (tegen sluitingsuur). Je neemt bij voorkeur je eigen potjes mee want met deze actie proberen we iets te doen tegen de voedselverspilling en het zou jammer zijn dat we dan extra folie, karton of verpakkingen moeten meegeven. Smakelijk!

Strijd mee tegen de voedselverspilling

Strijd mee tegen de voedselverspilling

Het is weer ijsjesweer!

Klaar voor de heetste zomer van het millennium? Wij alvast wel. Huisgemaakte rodebeshibiscusijsthee, frisse zomertaartjes en Moon pops, waterijsjes met heeeeeel veeeeel fruit. Laat de zomer maar beginnen!

ef69f6_f6b899581c21404b8ba55bb261e8b36b.jpg

Neem je je bagel, vers sapje of brownie liever mee het terras op of naar het Provinciaal domein? Bestel dan voor 11 uur en wij zetten alles voor je klaar. Of we leveren met Deliveroo zelfs thuis of op kantoor!