Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Jammer om weg te gooien

Misschien heb je er al van gehoord, misschien is het nieuws: Too good too go is neergestreken in België. Dankzij dit initiatief koop je voortaan desserts die anders zouden worden weggegooid voor een zacht prijsje. Het werkt doodsimpel: via de app kijk je welke restaurants in jouw buurt iets te koop aanbieden (tegen sluitingsuur). Je neemt bij voorkeur je eigen potjes mee want met deze actie proberen we iets te doen tegen de voedselverspilling en het zou jammer zijn dat we dan extra folie, karton of verpakkingen moeten meegeven. Smakelijk!

Strijd mee tegen de voedselverspilling

Strijd mee tegen de voedselverspilling