Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Jammer om weg te gooien

Misschien heb je er al van gehoord, misschien is het nieuws: Too good too go is neergestreken in België. Dankzij dit initiatief koop je voortaan desserts die anders zouden worden weggegooid voor een zacht prijsje. Het werkt doodsimpel: via de app kijk je welke restaurants in jouw buurt iets te koop aanbieden (tegen sluitingsuur). Je neemt bij voorkeur je eigen potjes mee want met deze actie proberen we iets te doen tegen de voedselverspilling en het zou jammer zijn dat we dan extra folie, karton of verpakkingen moeten meegeven. Smakelijk!

Strijd mee tegen de voedselverspilling

Strijd mee tegen de voedselverspilling

Het is weer ijsjesweer!

Klaar voor de heetste zomer van het millennium? Wij alvast wel. Huisgemaakte rodebeshibiscusijsthee, frisse zomertaartjes en Moon pops, waterijsjes met heeeeeel veeeeel fruit. Laat de zomer maar beginnen!

ef69f6_f6b899581c21404b8ba55bb261e8b36b.jpg

Neem je je bagel, vers sapje of brownie liever mee het terras op of naar het Provinciaal domein? Bestel dan voor 11 uur en wij zetten alles voor je klaar. Of we leveren met Deliveroo zelfs thuis of op kantoor!

Dahaag 2017, 2018 is hier...

Het nieuwe jaar ingezet! We hebben er alvast zin in. Wat doet jouw hart sneller slaan, onze brownie? Een flink stuk kaastaart, ook al heb je je met de feestdagen bijna een indigestie gegeten? Of ga je toch voor onze knapperige granola...

Met 2018 vliegen wij ons vierde jaar in. We hebben ons een vaste plek veroverd in het hart van Kessel-Lo. Pendelaars vliegen binnen en buiten voor hun favoriete macchiato, cappuccino of meeneembagel. Buurtbewoners reserveren een plaatsje met hun gezin en zetten zich naast de zakenman die een vers soepje naar binnen werkt.

We blikken met plezier terug op ontbijtfeestjes (dansen voor het werk! joehoe!), samenwerkingen met lokale partners en uitbundige recepties of verjaardagen, boekpresentaties en kunstenaarshappenings. Maar we kijken ook vooruit naar nieuwe initiatieven. Houd onze website en facebook in de gaten om op de hoogte te blijven. Tot binnenkort!