Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Verlof

We gaan er even tussenuit, wat inspiratie opdoen in het buitenland. Daarom is Mister Bean gesloten van 20 juni tot en met 9 juli.

Bagels-11-Ways.jpg

De expositie van Njanshi Shanmugampillai loopt nog tot half augustus in onze zaak en is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Verder heeft Thus in de shop van onze zaak een paar nieuwigheden, waaronder de notitieblokjes, kalenders en wenskaarten van Somaj. Prachtig design met gevoel voor compositie en grafische prints door Martine Jansen.

Tot binnenkort voor een verfrissende huisgemaakte ijsthee… laat de zomer maar komen!