Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Slow coffee en chocolade

Ha! We hebben zoveel nieuws dat we de tijd niet vinden om erover te schrijven! Onlangs ging onze workshop slow coffee - koffiezetten als een professional door met een goed twintigtal deelnemers. Chemex, Aeropress en V60 kwamen aan bod. Gemist? Niet getreurd, we zijn van plan om regelmatig aandacht te besteden aan filterkoffie en andere specialiteiten. Houd onze sociaalnetwerken in de gaten voor data en updates!

52020861_2162138310571629_4296380580758552576_n.jpg

Op zaterdag 23 maart komt Jolien van Puur Stuyven langs voor een chocoladedegustatie, in het voorjaar plannen we een sessie rond ijsthee en daarna komt uiteraard filterkoffie weer eens aan bod. Volg onze sociale media voor data en inschrijvingen!