Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Het is weer ijsjesweer!

Klaar voor de heetste zomer van het millennium? Wij alvast wel. Huisgemaakte rodebeshibiscusijsthee, frisse zomertaartjes en Moon pops, waterijsjes met heeeeeel veeeeel fruit. Laat de zomer maar beginnen!

ef69f6_f6b899581c21404b8ba55bb261e8b36b.jpg

Neem je je bagel, vers sapje of brownie liever mee het terras op of naar het Provinciaal domein? Bestel dan voor 11 uur en wij zetten alles voor je klaar. Of we leveren met Deliveroo zelfs thuis of op kantoor!