Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Avondshoppen en chocolade proeven

Mocht je het gemist hebben: sinds half november huist Thus in onze zaak, waarmee shopping een vaste plek heeft gekregen bij Mister Bean. Met de feestdagen in het vooruitzicht geven we je op vrijdag 14 december de mogelijkheid om ‘s avonds rond te snuisteren in ons aanbod. We zijn die dag doorlopend open van 9 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds.

46806638_1118373371655065_6019277501476372480_n.jpg

Bovendien komt Jolien langs van Puur Stuyven: ze weet alles over originechocolades en vertelt er graag over. Je kunt natuurlijk proeven en kopen!

Voor deze gelegenheid is Mister Bean ‘s avonds open en kun je bagels, brownies, kaastaart en muffins komen eten. Of een wijntje, cava, pintje of vers sapje! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze Local Friday.