Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Wij maken graag je dessert voor de feestdagen

Voor een witte kerst kunnen we niet zorgen, maar we kunnen wel je dessert maken! Bestel vanaf vandaag je gebak bij Mister Bean. Wij hebben smeuïge kaastaarten met pindakaramel, citroen of appelsien, onze befaamde brownies (met frambozen of zoute karamel) en kerstmuffins ‘red velvet’ met een feestelijke topping van hazelnootkrokant.

holiday-stress-post.jpg

Kaastaart pindakaramel, citroen of appelsien - 4,50 euro per portie

Brownie met frambozen - klassiek, smeuïg gebak van donkere chocolade met frambozen - 4 euro

Kerstmuffin red velvet met feestelijke topping van hazelnootkrokant - 3 euro

Je desserts worden keurig voor je ingepakt en kunnen worden afgehaald op zondag 23 december tot 15.00 uur. Wij vragen je bij voorkeur gepast of met bancontact te betalen. Bovenstaande prijzen zijn voor 1 portie. Minimale bestelling: 4 personen.

Naam *
Naam
muffin van redvelvetgebak met frosting en hazelnoot

Heb je meer dan 10 gasten? Mail ons dan even voor je bestelling of bel naar Thomas (0486 301765). Ook dieetwensen of allergieën kun je best even op voorhand met ons bespreken.