Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Limo en ijsjes: summertime jam

We keken alweer reikhalzend uit naar het mooie weer, niet alleen omdat onze vitamientjes op peil komen, maar om de Moon pops, huisgemaakte ijsthee en limonades. Vanaf nu kun je opnieuw genieten van verrukkelijke ijsjes op een stokje in vier smaken: aardbeiblauwebes, mangochili, banaankokos en appelsiengemberwortel. Heerlijk verrassende smaken, bereid zonder kunstmatige zoet- en/of kleurstoffen. Veel fruit en bomvol zomervitamines.

Vorig jaar waagden we ons eraan zelf gingerale te maken, met een zinderende ontploffing tot gevolg (lees: een keuken vol honing en geraspte gember...). Maar ons recept staat op scherp dus hieraan kun je je ook verwachten bij een volgend bezoek.

Zet ook vast in je agenda: vernissage 28 mei van Dieter F. Mertens. Zijn schilderijen vullen vanaf dan voor twee maanden onze zaak.

Vaste klanten hebben het al gezien, Sofie is inmiddels een bekend gezicht in onze zaak. Wellicht zag je al eens sieraden van haar hand in onze shop? Bij dezen plaatsen we nog eens een warme oproep naar creatieve geesten: maak je iets en zoek je een plaats om het te verkopen? Stuur ons een mailtje en we bekijken wat mogelijk is.

0B9CC27C-2EA6-4548-B4DC-E49C9E0BE7AB.JPG

Ijsjesweer