Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel nu je kerstgebak

Laat ons je kerststress verlichten en bestel nu je gebak bij Mister Bean. Wij hebben zoals gewoonlijk overheerlijke kaastaarten, brownies en cakes maar voor de feestdagen pakken we uit met enkele extra's.

Kerstmis vraagt om een feestelijk dessert

Kerstmis vraagt om een feestelijk dessert

Merveilleux met cranberry - een licht meringuegebak met een vulling van cramberrycompote, afgewerkt met slagroom en chocoladeschilfers - 5 euro

Brownie met frambozen - klassiek, smeuïg gebak van donkere chocolade met frambozen - 4 euro

Kerstmuffin red velvet met feestelijke topping van hazelnootkrokant - 3 euro

Je desserts worden voor je klaargezet en kunnen worden afgehaald op zaterdag 23 december tot 15.00 uur. Wij vragen je bij voorkeur gepast of met bancontact te betalen. Bovenstaande prijzen zijn voor 1 portie. Minimale bestelling: 4 personen. Let it snow!

Naam *
Naam
meringuegebak met cranberry en slagroom
brownie met frambozen
muffin van redvelvetgebak met frosting en kerstdecoratie

Heb je meer dan 10 gasten? Mail ons dan even voor je bestelling of bel naar Thomas (0486 301765). Ook dieetwensen of allergieën kun je best even op voorhand met ons bespreken.