Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean serveert uitstekende koffie, bagels met uitzonderlijke toppings, dagverse soep, taart en verse fruit- en groentesappen. Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Inez Maes bij Mister Bean

Op zondag 8 januari ben je van harte welkom op de vernissage van Inez Maes bij Mister Bean. Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je een glas komen drinken op het nieuwe jaar. Inez' werken hangen daarna nog twee maanden, dus meer dan genoeg tijd om eens te komen kijken.

En hoewel het bij ons geen solden is, hebben we wel leuke koopjes. KDWoodlights heeft nog juwelen en kaartjes (voor de allerlaatste nieuwjaarswensen), MINA presenteert in onze shop haar nieuwe collectie juwelen en er is altijd chocolade van Tony's Chocolonely of Gusta (een unieke Belgische chocolade van Coup de Chocolat uit Antwerpen).

Genoeg redenen om nog eens binnen te springen!