Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean serveert uitstekende koffie, bagels met uitzonderlijke toppings, dagverse soep, taart en verse fruit- en groentesappen. Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Op vakantie

Er is een hittegolf in aantocht dus wij gaan even uitwaaien aan de kust. Van 7 tot en met 18 juli kun je niet aanschuiven voor je favoriete bagel, smoothie, sapje of gebak. Op de nationale feestdag 21 juli zijn we weer klaar om erin te vliegen, van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Waar is da feestje?

Wist je trouwens dat je bij ons terecht kunt voor je verjaardag, jubileum, studiedag of vergadering? Met gepaste versnaperingen en verfrissende drankjes heten we je van harte welkom. Spring eens binnen of stuur ons een mail met je verzoek. Er is veel mogelijk en we hebben een capaciteit tot 65 personen (staand) of 45 (zittend).

En we herinneren je er ook graag aan dat je alle bagels, smoothies en dranken kunt meenemen naar het pleintje verderop of naar het Provinciaal Domein.

Hoera voor de zomer, tot binnenkort!