Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean serveert uitstekende koffie, bagels met uitzonderlijke toppings, dagverse soep, taart en verse fruit- en groentesappen. Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Dansen dansen of wijntjes drinken

Woensdag 27 mei doen we de Wake Up Club nog eens over. Dansen en ontbijten voor je naar je werk gaat, hip en fris als een hoentje. Laat je verleiden om vroeg op te staan, onderweg naar station of file. Geniet van een verse koffie of thee, een fruitontbijt met yoghurt en granola of een sapje.

Is het je te vroeg, dan kun je zaterdag 13 juni aanschuiven voor Bar Bordeaux. Vanaf 19.30 uur kun je opnieuw genieten van een aantal voortreffelijke wijnen, eventueel met een bordje rauwe ham, stukje kaas of klein dessert. Joris pakt opnieuw uit met een paar verrassingen. Liefst even een mailtje naar thomas@misterbean.be om een plaatsje vrij te houden.

En ondertussen blijven we gewoon lekker draaien: op zondag en maandag kun je altijd bij ons aankloppen voor vergaderingen, verjaardagen, babyborrels of huwelijksbrunches. Wij cateren met bagels, taart, koffie, soep, slaatjes of feestelijke desserts. Niets is ons te gek.