Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Wijnbar, werkontbijt en wufte wijven

Een wijnavond van Bar Bordeaux, een werkontbijt als alternatief voor de afgezaagde Afterworkparty, een chocoladetasting en een theeschenkerij... Wij hebben alvast niet stilgezeten de laatste maand! Omdat een goed idee begint op café (of in een koffiebar). Omdat een marktplein altijd een trekpleister is voor vreemde snuiters. Omdat er al genoeg saaie mensen op de wereld bestaan.

We kunnen nog geen concrete data vrijgeven, of ja, misschien toch. 

Noteer alvast met stip in je agenda: 

  • 14 februari, Bar Bordeaux gaat vreemd in Mister Bean. Een avond met verrassende wijnen en lekkere hapjes, meer moet het niet zijn op Valentijn. Om van te genieten met twee of met vier tegelijk. Let op: vol is vol. We kunnen helaas geen staanplaatsen reserveren.
  • 22 februari, vernissage met juwelen van Lies Wambacq, fotografie van chloë en kiwi en muziek van het label Aguirre Records (Orphan Fairytale). De foto's zijn daarna nog twee maanden te zien bij Mister Bean, de unieke juwelen zelfs te koop.