Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean serveert uitstekende koffie, bagels met uitzonderlijke toppings, dagverse soep, taart en verse fruit- en groentesappen. Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Etalage voor artiesten

Fotograaf, ontwerper, kunstenaar? We maken plaats voor je bij Mister Bean. Ben je een passionele maker, al een tijd bezig of net afgestudeerd en wil je aan de weg timmeren om je werk aan een groter publiek te laten zien of zelfs te verkopen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. 

Of je nu meubelmaker, juwelenontwerper, longboardgraffiti-artiest bent of koffiekopjes beschildert, als je werk ons bevalt geven we je graag de ruimte. Hurray for creativity!