Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean serveert uitstekende koffie, bagels met uitzonderlijke toppings, dagverse soep, taart en verse fruit- en groentesappen. Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Overzichtstentoonstelling Roel Renmans

Op zondag 23 november nodigen we je graag uit voor de opening van de overzichtstentoonstelling van kunstenaar en illustrator Roel Renmans. Vanaf 14.00 uur heffen we het glas en heb je de mogelijkheid kennis te maken met een aantal topstukken uit zijn oeuvre.

Roel Renmans (1977) is kunstenaar en illustrator. Hij is gefascineerd door de middeleeuwen en het ridderthema, dat je ook terugvindt in zijn schilderijen. Roel schildert, tekent en illustreert al sinds hij een potlood kan vasthouden.

Sinds 11 oktober is Mister Bean een koffiebar in Leuven, vlak achter het station (het pand van de vroegere juwelier Mertens). Je kunt er terecht voor koffie, bagels, taarten en aperitief. Eens per twee maanden zetten we middels een vernissage een kunstenaar of ontwerper in de spotlight. Dit is de eerste vernissage en meteen de laatste van 2014, half januari 2015 staat de volgende gepland. Volg ons via de sociaalnetwerken en blijf op de hoogte.