Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean serveert uitstekende koffie, bagels met uitzonderlijke toppings, dagverse soep, taart en verse fruit- en groentesappen. Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

We zijn vertrokken

Voila, de eerste week is gepasseerd en we tuimelen al naar de volgende. De opening was overweldigend, vrienden, buren en kennissen verrasten ons met een bezoekje en we werden overdonderd met bloemen, bubbels en chocolade. Wat een zaterdag! Tijdens de eerste week lieten we hier en daar een steekje vallen maar deze week valt alles in de plooi. We werken efficiënter, de apparaten zijn juist afgesteld zodat sappen, koffies, taarten en bagels op tafel verschijnen zoals we dat willen. Heb je nog opmerkingen of suggesties? Laat het ons dan zeker weten. 

Overigens kun je alles wat je ter plaatse eet of drinkt ook meenemen, vaak goedkoper. Bestel je online voor 11.00 uur, dan zetten we het voor je klaar. Easy-peasy!

Mister Bean is nog een leeg canvas maar daar komt de komende weken verandering in. Werk van jonge kunstenaars en ontwerpers krijgt ook een plaats aan de Leuvensestraat. Kom dus regelmatig langs om nieuwigheden niet te missen. 

Op woensdag is het markt in Kessel-Lo, op die dag krijg je koffie en taart voor de spotprijs van 5 euro (gewone koffie, tussen 14.00 en 19.00 uur, zolang de voorraad strekt).