Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Verlof

We gaan er even tussenuit, wat inspiratie opdoen in het buitenland. Daarom is Mister Bean gesloten van 20 juni tot en met 9 juli.

Bagels-11-Ways.jpg

De expositie van Njanshi Shanmugampillai loopt nog tot half augustus in onze zaak en is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Verder heeft Thus in de shop van onze zaak een paar nieuwigheden, waaronder de notitieblokjes, kalenders en wenskaarten van Somaj. Prachtig design met gevoel voor compositie en grafische prints door Martine Jansen.

Tot binnenkort voor een verfrissende huisgemaakte ijsthee… laat de zomer maar komen!

Slow coffee en chocolade

Ha! We hebben zoveel nieuws dat we de tijd niet vinden om erover te schrijven! Onlangs ging onze workshop slow coffee - koffiezetten als een professional door met een goed twintigtal deelnemers. Chemex, Aeropress en V60 kwamen aan bod. Gemist? Niet getreurd, we zijn van plan om regelmatig aandacht te besteden aan filterkoffie en andere specialiteiten. Houd onze sociaalnetwerken in de gaten voor data en updates!

52020861_2162138310571629_4296380580758552576_n.jpg

Op zaterdag 23 maart komt Jolien van Puur Stuyven langs voor een chocoladedegustatie, in het voorjaar plannen we een sessie rond ijsthee en daarna komt uiteraard filterkoffie weer eens aan bod. Volg onze sociale media voor data en inschrijvingen!


Wij maken graag je dessert voor de feestdagen

Voor een witte kerst kunnen we niet zorgen, maar we kunnen wel je dessert maken! Bestel vanaf vandaag je gebak bij Mister Bean. Wij hebben smeuïge kaastaarten met pindakaramel, citroen of appelsien, onze befaamde brownies (met frambozen of zoute karamel) en kerstmuffins ‘red velvet’ met een feestelijke topping van hazelnootkrokant.

holiday-stress-post.jpg

Kaastaart pindakaramel, citroen of appelsien - 4,50 euro per portie

Brownie met frambozen - klassiek, smeuïg gebak van donkere chocolade met frambozen - 4 euro

Kerstmuffin red velvet met feestelijke topping van hazelnootkrokant - 3 euro

Je desserts worden keurig voor je ingepakt en kunnen worden afgehaald op zondag 23 december tot 15.00 uur. Wij vragen je bij voorkeur gepast of met bancontact te betalen. Bovenstaande prijzen zijn voor 1 portie. Minimale bestelling: 4 personen.

Naam *
Naam
muffin van redvelvetgebak met frosting en hazelnoot

Heb je meer dan 10 gasten? Mail ons dan even voor je bestelling of bel naar Thomas (0486 301765). Ook dieetwensen of allergieën kun je best even op voorhand met ons bespreken.