Mister Bean

koffie • bagels • sappen • taart

Mister Bean: de sympathieke koffiebar in Kessel-Lo, op een steenworp afstand van het station van Leuven. Wij serveren heerlijke belegde bagels, verse fruit- en groentesappen en verrassende limonades. Ons gebak is huisgemaakt en na je bestelling kun je alles ook komen afhalen. Deliveroo levert je bagels, sapjes en taarten zelfs thuis of op kantoor. Maar uiteraard kun je ook ter plekke terecht voor je dagelijkse portie cafeïne!

Wij dragen jonge ontwerpers een warm hart toe en presenteren hun werk graag in onze koffiebar, met iedere twee maanden een nieuwe expo.

Open: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Dahaag 2017, 2018 is hier...

Het nieuwe jaar ingezet! We hebben er alvast zin in. Wat doet jouw hart sneller slaan, onze brownie? Een flink stuk kaastaart, ook al heb je je met de feestdagen bijna een indigestie gegeten? Of ga je toch voor onze knapperige granola...

Met 2018 vliegen wij ons vierde jaar in. We hebben ons een vaste plek veroverd in het hart van Kessel-Lo. Pendelaars vliegen binnen en buiten voor hun favoriete macchiato, cappuccino of meeneembagel. Buurtbewoners reserveren een plaatsje met hun gezin en zetten zich naast de zakenman die een vers soepje naar binnen werkt.

We blikken met plezier terug op ontbijtfeestjes (dansen voor het werk! joehoe!), samenwerkingen met lokale partners en uitbundige recepties of verjaardagen, boekpresentaties en kunstenaarshappenings. Maar we kijken ook vooruit naar nieuwe initiatieven. Houd onze website en facebook in de gaten om op de hoogte te blijven. Tot binnenkort!

Bestel nu je kerstgebak

Laat ons je kerststress verlichten en bestel nu je gebak bij Mister Bean. Wij hebben zoals gewoonlijk overheerlijke kaastaarten, brownies en cakes maar voor de feestdagen pakken we uit met enkele extra's.

 Kerstmis vraagt om een feestelijk dessert

Kerstmis vraagt om een feestelijk dessert

Merveilleux met cranberry - een licht meringuegebak met een vulling van cramberrycompote, afgewerkt met slagroom en chocoladeschilfers - 5 euro

Brownie met frambozen - klassiek, smeuïg gebak van donkere chocolade met frambozen - 4 euro

Kerstmuffin red velvet met feestelijke topping van hazelnootkrokant - 3 euro

Je desserts worden voor je klaargezet en kunnen worden afgehaald op zaterdag 23 december tot 15.00 uur. Wij vragen je bij voorkeur gepast of met bancontact te betalen. Bovenstaande prijzen zijn voor 1 portie. Minimale bestelling: 4 personen. Let it snow!

Naam *
Naam
meringuegebak met cranberry en slagroom
brownie met frambozen
muffin van redvelvetgebak met frosting en kerstdecoratie

Heb je meer dan 10 gasten? Mail ons dan even voor je bestelling of bel naar Thomas (0486 301765). Ook dieetwensen of allergieën kun je best even op voorhand met ons bespreken.

Limo en ijsjes: summertime jam

We keken alweer reikhalzend uit naar het mooie weer, niet alleen omdat onze vitamientjes op peil komen, maar om de Moon pops, huisgemaakte ijsthee en limonades. Vanaf nu kun je opnieuw genieten van verrukkelijke ijsjes op een stokje in vier smaken: aardbeiblauwebes, mangochili, banaankokos en appelsiengemberwortel. Heerlijk verrassende smaken, bereid zonder kunstmatige zoet- en/of kleurstoffen. Veel fruit en bomvol zomervitamines.

Vorig jaar waagden we ons eraan zelf gingerale te maken, met een zinderende ontploffing tot gevolg (lees: een keuken vol honing en geraspte gember...). Maar ons recept staat op scherp dus hieraan kun je je ook verwachten bij een volgend bezoek.

Zet ook vast in je agenda: vernissage 28 mei van Dieter F. Mertens. Zijn schilderijen vullen vanaf dan voor twee maanden onze zaak.

Vaste klanten hebben het al gezien, Sofie is inmiddels een bekend gezicht in onze zaak. Wellicht zag je al eens sieraden van haar hand in onze shop? Bij dezen plaatsen we nog eens een warme oproep naar creatieve geesten: maak je iets en zoek je een plaats om het te verkopen? Stuur ons een mailtje en we bekijken wat mogelijk is.

0B9CC27C-2EA6-4548-B4DC-E49C9E0BE7AB.JPG

Ijsjesweer